Een lege fitness…

Nu het aantal besmettingen in hoog tempo oploopt, heeft het cabinet besloten om te kiezen voor een strenge lockdown in aanloop naar de feestdagen. Helaas betekend dit voor FitnessCentrum Heesch dat we t/m 19 januari 2021 gesloten zijn. Dat is ontzettend balen!

Team FitnessCentrum Heesch komt direct in actie om u als trouwe bezoeker van ons fitnesscentrum van dienst te kunnen blijven. Kijk voor meer informatie, op Virtuagym app (FitnessCentrum Heesch) en houdt onze facebookpagina (FitnessCentrum Heesch) in de gaten. U zult op deze manier geïnformeerd en gemotiveerd gaan worden om juist nu te blijven bewegen.

We hopen dat we na 19 januari 2021 gewoon weer mogen starten!

Blijf gezond, blijf bewegen naar gezondheid!
Zorg goed voor uzelf en voor elkaar zodat we elkaar hopelijk weer snel in 2021 kunnen treffen bij FitnessCentrum Heesch. Zodat we u kunnen helpen met nieuwe uitdagende trainingsdoelstellingen en bijbehorende begeleiding.

We danken u voor uw begrip en ondersteuning in deze moeilijke tijd.

We wensen u allen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

Team FitnessCentrum Heesch