Oops...
Slider with alias "home1" not found.

Sportmassage

Bij FitnessCentrum Heesch kun je terecht voor een sportmassage, maar wat is nu eigenlijk een sportmassage?
‘Een sportmassage is een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee verminder je de spierspanning van de spieren en bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. De spierconditie verbetert hierdoor en blessures zullen dan ook sneller herstellen of voorkomen worden’

Denk bij een sportmassage niet dat dit alleen voor sporters zinvol kan zijn. Ook bij niet-sporters kan een sportmassage verlichting geven, bijvoorbeeld bij een stijve nek of gespannen schouders.

Een sportmassage kan op verschillende momenten uitkomst bieden. Vaak wordt een sportmassage ingezet ter herstelbevordering van de spieren. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een training/wedstrijd. Tot slot kan een sportmassage ook preventief worden ingezet.

Voordat de massage begint, zal er in het kort besproken worden waar de focus van de massage moet komen te liggen, bijvoorbeeld op je benen, nek, rug of schouders. Op basis van je wensen worden de desbetreffende spiergroepen gemasseerd.
De massages kunnen ook in aanvulling op je behandeling fysiotherapie gegeven worden. Dan zal er vooraf met je fysiotherapeut besproken worden waar en bij welke spiergroepen de focus moet liggen.

N

30 Minuten

€ 25,00

N

40 Minuten

€ 35,00

N

60 Minuten

€ 45,00

Fysiotherapie

Bij FitnessCentrum Heesch is er de mogelijkheid om snel een fysiotherapeut in te schakelen als je tegen blessures aanloopt. FysioCentrum Heesch is namelijk gevestigd in hetzelfde pand. Verschillende fysiotherapeuten kunnen je klachten behandelen, maar ook kunnen zij bijvoorbeeld echo’s maken of tapen. De belangen van jou als sporter staan hierbij altijd voorop. Samen zorgen we voor een naadloze overgang van zorg naar sport én andersom.

Wil je meer weten over FysioCentrum Heesch, de therapeuten en verschillende mogelijkheden? Kijk dan op de website www.fysiocentrumheesch.nl.